Miért nem jeleníti meg a winyót, hogy hozhatnám vissza?
Már többször eltűnt, legutóbb a biosban nem volt beállítva,de már a bios sem mutatja..lehet a szalagkábeleket dugtam rossz sorrendbe? IDE bemenetű, az alaplapon kék színű ahová dugni kell a szalagkábelt. A kábelem egyik vége ugyanolyan kék, mint az alaplapi dugasz, a kábel közebe szürke, a kábel másik vége fekete. Úgy csináltam,hogy az alaplapba dugtam a kék kábelt, a fehéret a windowsos winyóba, a feketét pedig abba,ami mindig eltűnik. (ezen van minden filmem,zeném,stb.) Mit kellene csinálnom,hogy visszahozzam? Próbáltam ezközkezelőben hardverkereséssel, megtalálta,de nem tudja telepíteni.. (multimédiás vezérlőként jelzi)
Mit tehetnék?
Jumper-t beállítottad?
Ha egy kébelen van a két HDD, akkor amelyiken az op. rendszer van azt Master-nek, a másikat pedig slave-nek kell beállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!