Melyik videókártyát válasszam?
2012. jún. 24. 15:38
1/9 SnakeDoc válasza:
Na most nekem csak a Google-t nyitja meg, úgyhogy linkeld be újra. De egyszerűbb ha leírod a VGA nevét.
2/9 A kérdező kommentje:
Sapphire Radeon HD7750
PowerColor Radeon HD7750
Lényegében csak annyi,hogy melyik lenne a jobb márka.Powercolor vagy Sapphire?
2012. jún. 24. 16:15
4/9 A kérdező kommentje:
a powercolor nem jo?
2012. jún. 24. 16:27
5/9 SnakeDoc válasza:
hol nézted és mennyivel drágább a sapphire? Ha csak a PowerColorra van pénzed, üsse kő a belseje ugyanaz.
6/9 anonim válasza:
Úgy írod mintha a powercolor olyan gáz lenne. Attól mert hazánkba nem ismert, még az egyik legjobb radeon márka.
Kérdező melyikre van több gari?
7/9 A kérdező kommentje:
24 hónap mindkettőnek. :) Amúgy elboldogúl a legtöbb mai játékkal?
2012. jún. 24. 16:41
8/9 anonim válasza:
Akkor amelyik olcsóbb, vagy amelyik szimpatikusabb(utóbbi csak akkor ha valamelyik alig drágább).
Igen, minden játékkal elboldogul. Persze ne várj egy kb 25K-s VGA-tól full HD maxot, de az élvezhető játék mindenhol meg lesz8megfelelő CPU és elegendő ram függvényében).
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi Hart :)
Amugy ha nem lessz elég a kártya akkor crossfire és el van intézve. :)
CPU:Phenom II X4 945
RAM:Geil 4 GB 1333mhz(gondolkoztam 1600 mhz-esen is,de nem tudom van-e értelme)
VGA:PW Radeon HD7750
2012. jún. 24. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!