Jó ez az egér játékokra?
A4Tech X-710 BK-ra gondoltam. Ha valakinek van leírná a tapasztalatait? Érdekelne, hogy mi a különbség a BH és a BK között. Főleg FPS-játékokra kellene, Cod4, Cod2, BF3, Ezekre elég 2000dpi? Vagy magasabb dpi-számú egereket nézzek? Az hátrány, hogy a görgője nem mozgatható jobbra-balra?
A válaszokat előre is köszönöm.
Nem, nem jó. Ennyiből a Microsoft WMO 1.1-et ajánlom.
"Ezekre elég 2000dpi?"
Nem, hanem nagyon sok. Én a magam részéről(már csak a normális célzás kedvéért is) 400DPI-n játszok FPS gamekkel. Persze nem 2 centin kell az egeret mozgatni.
Végülis alap gamer célra tökéletesen megfelel. Az hogy nem mozgatható a görgője jobbra-balra egyáltalán nem hátrány. A mouse 4 és 5 funkciós is alkalmazhatóak a játékban tehát makróra vagy klikkelőzésre is alkalmas. Érzékenységét 5 fokozaton is lehet alkalmazni.
Zavaró tényezők hogy oldalt az a gumi lapka elég hamar leválik az egérről is csúszkál. Kényelemre sem a legjobb de aránylag kényelmes.
2000dpi elég lesz bőven ha nem vagy olyan tájékozott az egerekben. De ha kevésnek vélnéd a 2000dpit akkor tudsz a játékban és a windowsban is korrigálni rajta. Nekem 2400dpi-s egerem van és csak 1600-t használok ki rajta persze van aki 5600dpin tolja de az tisztában van mint miért csinál.
LÉNYEGÉBEN: Ez egy elég jó és megbízható egér. Az alapokat szépen teljesíti viszonylag sok gomb van rajta. Ha megveszed nem hiszem hogy rosszul járnál kezdetnek tökéletes majd utána jöhet a razer mamba meg a steelseries sensei :D
#3. az első válaszolónak szólt.
Köszönöm a második választ is, azthiszem elég kimerítő volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!