Melyik egér lenne célszerübb játékokra?
Saitek R.A.T.5
Cooler master inferno
Teljesen mindegy, nekem egy kínai sz*r van, ezzel is tökéletesen lehet játszani.
(Nem az egértől fogsz tudni jobban játszani.)
A precíz finom játékokra nehezebb, míg a kapkodós játékokra könnyebb egeret vedd, amúgy majdnem teljesen mindegy, nincs nagy különbség bár olvastam profi játékosokat és azok egér beállítási szokásait.
Lényeges inkább az egér beállítása! Használj pl- intellimouse -t a finomhangoláshoz.
Érdekesség:
nekem 1 steelseries kinzu egerem van cs 1.6 -ozok és nagyon megvagyok vele elégedve, azon kívül hogy 2 hónap használat után a gumiborítás az oldalán megkopott, elég jól bírja. Ezelőtt vmi kínai sz@r egerem volt és érezhető a külömbség.
Ha vmi szépet akarsz venni akkor még a roccat egereket ajánlom, deha csak az a fontos hogy pontos legyen akkor vegyél logitech egeret. (emellet még nagyon számít az egérpad célszerű vmi nagyobb darabot venni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!