Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha nagyon dörög az ég, ki...

Ha nagyon dörög az ég, ki kell kapcsolni a laptopot?

Figyelt kérdés
Kábelről szoktuk használni a laptopot itthon és nem aksiról. Itt most nálunk a városban nagyon dörög az ég és ilyenkor mindig nagyon parázok ha netán elmegy az áram akkor elromolhat a laptop. Elromolna ha elmenne hirtelen az áram? Egyébként nagyon ritkán szokott elmenni viharban, de volt már olyan. Ilyenkor gyorsan beleteszem aksit és így együtt megy kábelről meg aksiról (mert az aksi kb. 20%on van úgy nem bírná sokáig), ami tudom hogy nagyon nem tesz jót neki, de ilyenkor amíg nagyon dörög így szoktam csinálni. Ha feltöltődik akkor persze kihúzom. Mondjuk addigra remélem elmegy a vihar. Ti ilyenkor hogy szoktátok?

2012. jún. 22. 19:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Csak ha áll az akksi használaton kívül akkor is tönkremegy az állásba. Én úgy használom a laptopot ha vihar van akkor be az akksi aztán ha elmegy az áram az akksiról még mindig tud menni a gép és biztonságosan kitudom kapcsolni mert úgy jobb mintha hirtelen menne el minden. Az újabb 3-4 éves gépekbe is már olyan akksi van amit akkor töltesz amikor akarod, nem kell megvárni még teljesen lemerül, és az együttes használattól sem lesz a gépnek az ég világon semmi baja sőt az akksinak sem, de időnként célszerű valóban inkább akksiról használni mint áramról mert akkor az akksi nem fárad el, és ha van közeledbe áram akkor ott bármikor használhatod.
2012. jún. 29. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!