A vinyóm hőmérséklete 44 fok körül szokott lenni, ez magas vagy még nem?
Figyelt kérdés
mondjuk mostanába ennyi amióta meleg van nagyon amúgy 40-41ig megyeget fel.2012. jún. 22. 19:19
1/3 MaXXeGee válasza:
Ha laptopban van, akkor ez elfogadható ebben a melegben. pc-ben azért 30 fok fölé nem igazán megy (nekem legalábbis)
Ha zavar, akkor hűtőpad, vagy gépház cooler. (De van direkt merevlemez cooler 3.5" HDD-hez)
2/3 anonim válasza:
Szerintem (!!!) még jó bár ha tovább emelkedik azért valami hűtheti.
Nekem a régi gépemben amiben még IDE meghajtó volt felment nyáron 60-70 °C fokra is
3/3 anonim válasza:
Egy átlagos vinyó 60 fokig hibátlanul működik, ezért valószínűleg a 40 fok nem katasztrófa, de ha zavar, akkor előttem szépen leírták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!