Hallom, hogy folyamatosan használja valamelyik program a merevlemezt. Hogyan tudom kideríteni, hogy melyik az?
A feladatkezelőben ezeket a folyamatokat és futó szolgáltatásokat látom:
Swappel a Windows :D Töröld le ;)
Poénnak hangzik, de így van. Ha kevesli a fizikálisan a rendszermemóriát, akkor merevlemezre dolgozik a gép. Ami mondjuk nem is csoda a rengeteg (valószínűleg feleslegesen automatikusan induló) folyamat miatt.
teljesítmény fül - erőforrás figyelő
It a lemez fül.
8GB ram nehogy már ne legyen elég a windows 7-nek... A pillanatnyi lemezhasználat így néz ki:
Felül katt az összesre hogy sorba rakja neked.
Amelyik sokat csörög arra katt hogy az alsó ablakban kirészletezze mi is az és akkor látszik mi öli a gépet.
Bezártam a böngészőt, illetve minden progit, majd hagytam egy kicsit "pihenni" a gépet, de a winchester berregése nem szűnt meg. A következő a kép:
Lehetséges, hogy a Norton produkálja ezt? A Norton Internet Security van felrakva a gépemre, illetve Avast-ot használok víruskeresőnek.
Ezen a képen nem dolgozik a hdd speciel...
Vagyis alig valamit, ezt nem hallhatod.
Nincs valami venti a gépedben ami csinálja?
Vagy kellene egy olyan kép mint az előző volt, ott volt használat rendesen, ez a 4kb/s ez semmi.
Biztosan a winchestert hallom. Ha nem hagyja abba, akkor majd újrarakom a gépemet. Nemrég vettem és nem tudom, miket telepítettek fel rá. Pedig mondtam, hogy az Ablakokon kívül nem kell más rá. Egyébként, ha tehetném, szívesebben használnék linuxot - de a munkám miatt ez nem fog menni.
Köszi a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!