100e-bol konfig?
Szeretnek venni egy számítógépet kb 100e korul.Nem használnám nagy játékokra max. GTA IV játékra csak néhány alapvető programra , filmnézésre ,netezesre stb . Fontos az 1TB-os merevlemez s ha belefér akkor egy kisebb videokártya is .Leginkább Intelt szeretnek. En erre a konfigra gondoltam : Merevlemez : Seagate Barracuda 1TB
Processzor : Intel Pentium Dual Core G620
Videokartya: Gigabyte Geforce GTX430 vagy Sapphire HD6670
Alaplap : Asrock H61M
Tápegység : Chieftec iARENA 400W ATX
Tudod, 2,6Ghz ma már egyáltalán nem fő szempont.
Egyáltalán nem húz le semmi semmit, csak te húzod le saját magad az emberek szemében.
"Egyik alkatrész rovására megy a másik. Ilyen 2,60GHZ processzorokkal..."
Nem az órajel számít..
"Ugyanmár miért kellene kidobni?"
Ez az egyetlen modell ami okés(az ára miatt, de ennyiért van FSP APN is, de mindkét oldalt van pro és kontra), amúgy egy 400-as FSP bél van abban a superB-ben. A többi meodellt meg nem ajánlom, mivel vagy túlárazott FSP-s, vagy túlárazott acbel "csodás".
Fáradt vagyok én már kicsit ehhez.
És miért is olyan meghatározó? Gondlom te más architektúrájú CPU-ra gondoltál mikor írtad az első hsz-t. különböző architektúráknál meg az órajel nem számít. pl. Egy Pentium G 630 gyorsabb mint egy Athlon II X2 260.
Kiváncsi lennék te mit ajánlanál 100ezerért? i5 2500k-t?
Ha azt hiszed az a CPU gagyi, azért ezt nézd meg:
ÉS ne hogy azt mondd, hogy nem ér meg 17 ezret, amikor majdnem kétszer annyi a tesztben szereplő "vetélytársa".
És hogy a 2,6Ghz-en ne csámcsogjunk: [link]
Szeretem azt, amikor beleszólnak egy témába, egyáltalán nem témába vágó válasszal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!