ASRock 880GM-LE FX alaplapba milyen proci kellene hogy ezzel a Gainward Gt 440-el tudjak mai játékokkal játszani? ( szar kártya tudom de lowon még a Battlefield 3-mat is viszi és nekem ez bőven elég)
Ezek közül lehet választani, mert ezeket ismeri az alaplap. Legfelül vannak a legújabbak, így Bulldozer, Thuban, és Deneb magosat nem tennék. Aránytalanul nagy erőt képvisel a vga-hoz képest és ezért ki sem lenne használva.
Én egy Athlon II X2 cpu-t választanék, 2-3GHz között (kb. 15000Ft)
Nos egy kicsit most elbizonytalanodtam, és elnézést kérek, hogy nem kérdeztem először.
5-6 évvel ezelőtt létezett egy szintén 440 típusjelű kártya AGP foglalattal. És létezik egy mostani kiadás PCI-Express 2.0 csatlakozóval.
Gondolom neked az utóbbi van, ha Battlefield 3-at írtál. Így viszont már változik a véleményem is.
Vagy Phenom II X4, vagy Athlon II X4 lehet jó választás. Mind a kettő négymagos processzor és bőven ki tudja szolgálni a videókártyát. Az előbbi az újabb, és így talán a drágább is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!