Gamer billentyűzet. Milyet vegyek?! Egyáltalán vegyek?
Sziasztok!
Na szóval az lenne ,a kérdésem ,h mien billentyűzette vegyek.10-20Ezer forintig mutatsatok,.szerintetek fölösleges?!Linkeljétek vagy nevet írjatok köszi :),CS-hez kellene szóval űgy írjatok . [link]
Az egerem ilyen.,Nagyon emgvagyok vele elégedve szóval statotak ,vásárlás midnent ezzel csinálok az oldalsó gombokkal szóval így írjatok!KÖSZÖNÖM
Gamer billentyűzetben, nem nagyon van magyar kiosztású.
Esetleg ezt tudnám ajánlani ; [link]
Nekem egy ilyen van: [link]
Nem rossz, bár elsősorban azért vettem, mert van világítás benne és elég sok beállítást lehet csinálni.
Először is a gamer bill maga marhaság, főleg ilyen összegekben.
Inkább vettél volna egy normális egeret, olcsóbban is kaptál volna jobbat(házon belül a DA).
Köszi,mindenkinek amit az előző hozzászoló mutatott az nagyon tetszik,amm nekem ful alap van egy 1500Ft os de már pár bill.je ragad és elég kopott is ;),.
még mutassatok:DD
Sajna már nem lehet kapni itthon, kivéve használt piac, vagy ebay(csak az nem itthon). Amúgy ha meg van akkor hagyd a fenébe, az se rossz egér, sőt.
Billnek meg elég egy egyszerű logitech is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!