Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől súg a mikrofon?

Handuur kérdése:

Mitől súg a mikrofon?

Figyelt kérdés
Windows 7em van, vettem nem rég egy Philips SBC MD110-es mikrofont, csatlakoztattam és amint bekapcsoltam hogy halljam fülesen azt amit mikrofonba beszélek, súgó hangot ad folyamatosan. Ha letiltom a mikit, abbamarad, viszont hangot még sima hangrögzítővel sem tudok felvenni. Ráadásul csak a jobb oldalon hallom vissza magam. Valakinek van ötlete?

2012. jún. 20. 20:23
 1/2 MaXXeGee ***** válasza:
Ha felvenni akarod, akkor ne a mikrofont tiltsd le hanem a mikrofon hangerejét (lejátszáshoz) És valszeg azért csak az egyik oldalon hallod magad, mert egy mono mikrofont sikerült szerezned. Egy kis ügyességgel és egy szerelhető 3.5" ös jack dugóval meg tudod oldani, hogy (ha stereo nem is dee )2csatornás mono mikrofon legyen belőle.
2012. jún. 20. 20:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Kössz a hangerő levétel segített, de a súgás maradt.. a jack dugót hogy kéne szerelnem, és mi az istenért árulnak egyáltalán mono mikit? :D
2012. jún. 20. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!