Miért nem jó a mikrofon windows 7-en?
Figyelt kérdés
Most váltottam xp-ről win7-re. Minden rendesen megy, kivéve a mikrofont. Először azt gondoltam, hogy a hangkártya romolhatott el, de hang van, tehát nem. Ha valaki segítene, azt nagyon megköszönném.2012. jún. 18. 18:32
1/3 anonim válasza:
nekem is ritka halk WIN7 allatt... nemtudom hogy mi a baj vele de jó lenne tudni
2/3 anonim válasza:
Na pontosan ez a gondom nekem is. Lefuttattam rengeteg driver keresőt de semmi. Szintén van hang, csak a mikrofon nem jó. Lehet régi az alaplap és nem jó a driver teljesen... vagy nem tudom. Esetleg egy külön hangkártya megoldást nyújt. Lehet beruházok egyre...
3/3 anonim válasza:
Nekem laptopnál volt ilyen gondom. Hol volt hangja a mikrofonnak, hol nem.
Asztali gépről minden simán megy. 500Ft-os Genius álló mikrofonom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!