Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptop a Lenovo g575?...

Milyen laptop a Lenovo g575? 80.500-ért jó vétel lenne?

Figyelt kérdés

Na meg 2 oldalt találtam,ahonnan rendelném ennyiért.Viszon nem ugyan azok.

Az egyik oldalon a grafikus kártya ATI Radeon HD 6320,

3 USB 2.0 ,és HDMI kimenet van.

a másikon pedig a grafikus kártya AMD Radeon HD 6320M(ami lehet hogy ugyan az), 2 USB 2.0 van,és nincs HDMI kimenetje. VISZONT ha erről az oldalról rendelném,a HDMI nélküli laptopot,kapnék vele TÁSKÁT,EGERET,és COOLERT. szóval azt nem kellene hogy megvegyem.

az nem gond hogy csak 2 usb port van,mivel van USB HUB-om.

De a HDMI elég fontos lenne,mivel szeretném filmezés közben összekötni az LCD Tv-vel.

Azon gondolkodtam,Hogy ha vennék egy VGA-HDMI átalakítót,akkor ugyan olyan minőségben nézhetem,mint ha direkt HDMI-be dugnám a kábelt?

melyiket érné meg?

2012. jún. 20. 09:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha terved van a HDMI-vel, akkor azt válaszd. A DVI kimeneten nincs hang. Ha HDMI-vel kötöd össze, elég 1 kábel.

Ha a hangot erősítőre kötöd akkor ez nem szempont.

2012. jún. 20. 09:18
 2/2 A kérdező kommentje:

Akkor inkább a HDMI-set?

Azért mert ha nem lehet összekötni,vagy valami komplikált módon csak,akkor inkább a HDMI-set veszem,és fizetek a tartozékokért.

2012. jún. 20. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!