Melyik videókátrtya lenne jobb választás játszani?
Figyelt kérdés
1.AMD Radeon HD 6570
2.Nvidia Geforce GT440
2012. jún. 19. 18:22
11/21 anonim válasza:
De miért ezeket akarod megvenni????..
12/21 anonim válasza:
"4850ből is van GDDR5..."
Tudom. De olyanból 1 eladó darabot sem láttam még, pedig régóta figyelem a használt piacot. Meg az drágább is lenne, annyiból már kap 4870-et
13/21 A kérdező kommentje:
Haggyuk az egészet :)
2012. jún. 19. 18:30
14/21 anonim válasza:
"Haggyuk az egészet :)"
Igazad van. Irodai gépekbe szánt VGA-kat nem fogunk ajánlani.
16/21 anonim válasza:
Figyelj kérdező, mi csak segíteni akarunk neked, hogy jobban járjál. Most ezek közül egyik sem éri meg árát, és játszani csak a régi valamint a nagyon kis gépigényű játékokkal tudsz majd! És már kérdeztem hogy milyen a géped többi része, jó lenne tudni és ehhez mérten tudnánk ajánlani a videokártyát... De hát minek is próbálkozik az ember, ha már segíteni és jót akarni sem lehet másnak...
17/21 A kérdező kommentje:
Igazatok van,bocsánat.Csak azért akartam ezeket,mert a processzorom ugyis elég gyenge,és akkor CPU limitem lenne.
CPU:Intel Pentium Dual-Core E2180
2012. jún. 19. 18:45
18/21 anonim válasza:
19/21 anonim válasza:
annak a GT 440-nek az árából lassan 6850-et lehet kapni használtan
20/21 anonim válasza:
24 ezret elkérni ezért a fos kártyáért???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!