Melyik lenne a jobb választás? (NOTEBOOK)
Figyelt kérdés
Samsung NP300E5Z-S04HU vagy ACER AS5560-4054G50MNBB
Annyit tudok, h az ACERre sokan panaszkodnak h túlmelegszik, de még a Samsungról nem hallottam se jót se rosszat.
Vagy esetleg még ez van itt ami szóba jöhet: HP Pavilon G6-1211EHA5Q02EA
Ki melyiket ajánlaná ? :)
2012. jún. 5. 21:19
1/6 anonim válasza:
Acer-t ne vegyél az tényleg nem jó. A samsungról még nem hallottam. De a HP laptopok jók.
2/6 anonim válasza:
Samsungom van jókat gyártanak
Acer amiket most gyárt azok azért elég jók vagyis mostaniak már nem melegszenek ugy
iletve midnen márkájunak hasznos egy laptop hütö és évenkénti belsö kipucolás
3/6 anonim válasza:
ha játékra is kell akkor az amelyikben van dedikált (saját videomemóriás) videokártya
samsungban látam én csak de rengeteg tipusuk van ezeknek amiket irtál
leeht töbiben is van
de ha nem játszol akkor mindegy
interntezni midnegyik jó
1. Samsung
2. HP
3. Acer
talán:P
6/6 anonim válasza:
Nekem is ilyen van, csak nekem intel pentium B950-es processzor van benne. Halk, gyors, jó néz ki. 3 hónapja van meg nekem, és eddig semmilyen problémám nem volt vele. Én 5 év garit kaptam rá, de nem lesz baj szerintem a 2 évvel sem. Én nem csalódtam benne, hogy megvettem. Az akuja is jó bírja.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!