A HP milyen minőségű HDD-t gyárt?

Bocsánat, tévedtem.
A Seagate felvásárolta a Maxtort és a Samsungot, a Western Digital megvette a Hitachit. A Western Digital nemrég a Seagate felvásárlásával is megpróbálkozott, de a hírek szerint a vállalat antitröszt eljárással nézett volna szembe, hiszen a két legnagyobb merevlemezgyártóról van szó.
Jelenleg három merevlemezgyártó osztozik a piacon, a legnagyobb a Western Digital közel 50 százalékos részesedéssel, a Seagate részesedése 40 százalék, míg a maradék jó 10 százalék a Toshiba-Fujitsu kezében van.
A HP ezek szerint kakukktojás.
Az komoly milyen felvásárlások vannak itt, én egyedül a Maxtorról hallottam.
Venni akarok egy SATA-s merevlemezt, de se a Western Digital, se a Seagate nem túl szimpatikus. Régi Seagateben még megbíztam, de ebben nem igazán tudok.

Mivel a felvásárlási tranzakciók 2011 év végére fejeződtek be, ezért a boltokban jelenleg is megtalálhatók a legyártott, de még el nem adott Samsung ill. Hitachi merevlemezek.
A Seagate termékei egyébként nem lettek rosszabbak, annyira nem, hogy ők gyártják a Samsung termékeibe a merevlemezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!