Melyik egeret ajánlanátok inkább?
2012. jún. 19. 16:33
1/8 anonim válasza:
Az egeret, ha játékra veszed, előtte próbáld ki!
Media Markt, vagy akárhol, ahol a kezedbe tudod venni.
Nem csak a tulajdonságait kell az egérnek nézni, a kényelem legalább annyira fontos.
Logitech G400, ár/teljesítmény bajnok szvsz, nagyon kényelmes.
2/8 A kérdező kommentje:
Hát az a baj, hogyha rendelem nincs ilyen lehetőségem. De köszönöm a tanácsot!
2012. jún. 19. 16:40
3/8 anonim válasza:
Rendelés előtt mindenképpen próbáld ki, ne csak az árat nézd, az semmit nem mond el róla.
Az a4tech egy jó kis rágcsáló, csak nagyon kicsi.
A gigabyte már nagyobb jóval, csak szvsz. nem annyira pontos.
Rendelés előtt vedd a kezedbe mindenképp.
4/8 anonim válasza:
GM-M6900--> ilyen egerem van, csak ajánlani tudom, ebben az árkategóriában nem nagyon találsz jobbat. ~Fél éve használom gond nélkül.
5/8 anonim válasza:
Nekem A4Tech van. Meg vagyok vele elégedve, kellően pontos és nekem kényelmes is. Lassan 1 éve használom. Ha választanom kellene az A4Techet választanám. (annyira azért nem értek hozzá, csak is a saját tapasztalatom alapján mondom)
6/8 anonim válasza:
nekem Logitech mx518 -om van, csak ajanlani tudom
7/8 anonim válasza:
Kérdező egyiket se. Ennyiből a Microsoft WMO 1.1 vagy IMO 3.0 ami ajánlható.
"ebben az árkategóriában nem nagyon találsz jobbat"
Rögtön kettőt is írtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!