Miért csinálja ezt a videokártyám?
Figyelt kérdés
Ati radeon HD4570-es videokártya van a laptopomba. A lényeg az, hogy először a starcraft 2nél vettem észre, hogy sokszor például nem látszódik a talaj, mert szürke sávok jelennek ott meg..Azt hittem szimplán nem bírja. Erre feltettem tegnap egy full gyenge játékot. Tuti vinnie kéne és ott is ugyan ez. Erre letöröltem az Ati catalyst control centert és eltűntek a hibák. Visszatelepítettem és megint ott vannak. Ez miért lehet?2012. jún. 19. 12:33
1/15 anonim válasza:
Mivel az ati CCC kezeli a VGA-t. E nélkül nem fog rendesen futni,és a kártya sem fogja a maximumot nyújtani..
2/15 A kérdező kommentje:
igen...alapból én is így gondoltam. de olvasd el még egyszer a kérdés végét
2012. jún. 19. 13:06
3/15 anonim válasza:
Ez érdekes valahogy rosszul olvastam..
Tedd fel a VGA-d hoz tartozó legfrissebb drivert és nyomj egy restartot..
Milyen OP. rendszert használsz?
Step 1: Notebook Graphics
Step 2: Radeon HD series
Step 3: Mobil Radeon HD 4xxx series
Step 4: 'Operációs rendszeres típusa'
4/15 A kérdező kommentje:
Win7et
Köszi kirpóbálom
2012. jún. 19. 13:27
5/15 A kérdező kommentje:
Jól emlékeztem, hogy ugyanez volt fent eddig is. Azért újraraktam, de semmivel sem jobb. Az esetleg lehet gond, hogy mondjuk a játék Nvidiát támogat?
Bár nem hiszem, hogy ugyanolyan hiba jelenne meg mindkét helyen
2012. jún. 19. 14:00
8/15 anonim válasza:
Na szóval, utána olvastam a neten, ha minden igaz, akkor egy bios frissítés megoldja.
9/15 A kérdező kommentje:
a full gyenge játék a bang bang racing :D :D
gondoltam multizni jó lesz
a bios frissítése megoldhat egy ilyen problémát?
2012. jún. 19. 14:53
10/15 anonim válasza:
Több angol fórumon olvastam,hogy gond volt a kártyával, de egy bios frissítés megoldatta a gondot.
Amúgy milyen laptopod van (típusra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!