Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Elromlott a videókártyám?

Elromlott a videókártyám?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a problémám támadt, hogy a délelőtti órákban lefagyott a gép ezért újra kellett indítanom, az újraindítás óta pedig nem működik rendesen a videókártyám. Csak 4 felbontás közül tudok választani (pechemre az 1360*768 nincs benne, de el éldegélek 1024*768-on is). Az eszközkezelőben azt írja mivel a videókártya drivere hibát jelentett ezért letiltotta (43-as hiba). Amúgy azóta nem fagyott le, és a megjelenítésekkel sincsenek különösebb gondok.

Gépet szétszedtem, kitakarítottam, videókártyát is kivettem, majd vissza de semmi változás. ( Adapter: VgaSave)

Attól tartok valami el romolhatott benne és tényleg hardveres hiba, de előfordulhat, hogy még is esetleg vírus, vagy szoftveres hiba?

2012. jún. 12. 18:04
 1/4 SnakeDoc ***** válasza:
Driver töröl, restart, letölteni a legfrissebbet, telepít.
2012. jún. 12. 18:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Szedd le hozzá a legfrissebb drivert. Ha nem megy és garanciás még, vidd el szervizbe és kicserélik.

Ha jól értem most le van tiltva a VGA és integrálttal megy most a gép.

2012. jún. 12. 18:09
 3/4 A kérdező kommentje:
próbáltam már újratenni de nem jártam sikerrel :/
2012. jún. 12. 18:13
 4/4 A kérdező kommentje:
újratettem a windowst és most se jó szóval gondolom hardveres a hiba bár sokan azt mondták driveres tuti. Linuxon van amúgy 1360x768-as elérésben felbontás.
2012. jún. 17. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!