Sapphire HD 4870 Vapor-X 2GB vagy Zotac GTX 260 Synergy Edition?
"256 szélességnél 768-nál több felesleges..."
Véletlen a 768 mellé nem 192bitet akartál írni?
-Hasra írtam, nem számoltam (mégcsak végig se gondoltam) mert minek. Érteni így is lehet.
"a cikkírók szeretnek okoskodni,"
- Jah, amennyi hülyeséget én ilyen tesztek alatt olvastam... Az eredményt kell nézni, a kommenteket meg nem érdemes. Kőműves is írhat cikket ha felveszik oda mert van ismerős. Sokszor (legtöbbször) az ilyen magyarázások nem kicsit elfogultak márka fanatizmus miatt. Sőt... Nekem volt már Ati is és Nvidia is, mikor milyen célra melyik jobb azt veszem.
PhysX van ahol ér azért valamit, van ahol nem.
Így indult 2009-ben:
De van ahol sokat számít:
Bár én se tartom akkora dolognak mint amekkora a hype körülötte...
Ha használtan szeretnél kártyát itt nézz szét:
Jó teszt oldalt kell nézni, például nálunk pont a PH! ami az. Mostanság Oliverda vagy/és Abu85 írja a videokártya a cikkeket, mindkettő érti a dolgát, Oli előtt meg fless, ő rá se lehetett panasz.
Amúgy én is hardveraprót ajánlom, kis szerencsével 18-ba meg áll egy HD 4890, de ha nem akkor ott a HD 4870 is, de tény, hogy a 2 giga viccesen sok neki.
Köcce, régen nézelődtem ott, el is felejtkeztem róla. Tényleg jó írások vannak az oldalon, nem csak videokártya témában.
ha ilyen összehasonlító kell google-val keresek, lusta vagyok :)
Jah, akkor Voodoo2 meg Jégkamra frigidárium vagy sokkoló jéghűtés...
A kártya olcsó lesz :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!