Ezen a gépen menni fognak az újabb játékok?
Figyelt kérdés
proceszor:3,6 Gigaherc
videókártya: 1 gigabájt
memóriakártya:8Gigabájt
vincseszter: 500gigabájt
2012. jún. 18. 17:44
21/28 anonim válasza:
De bakker, egyáltalán van ott áram, ahová ez a gép kerül? XD
22/28 A kérdező kommentje:
nincs hüjegyerek szerinted most honan netezek? egyáltalán miért kel oltogatni?
2012. jún. 18. 18:48
23/28 anonim válasza:
"ne szivasatok már. minek táp egy számitogépnek?"
Ezt mintha te írtad volna, de most látom, hogy megfejtették, mire gondoltál. Biztos, hogy kell neked ilyen tudással egy ilyen teljesítményű gép?
24/28 A kérdező kommentje:
miért ez mijen tejesitményü gép irigykec?
2012. jún. 18. 18:54
25/28 anonim válasza:
butákkal ne vitatkozz, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és megvernek a rutinjukkal. Hát neked van rutinod bőven XD
26/28 anonim válasza:
Kedves kérdező! Még mindig azt mondom, hogy ne szidd a családját. Egyrészt, mert ő sem szidta a tied, másrészről pedig elég helytelenül írsz, ami arra enged következtetni, hogy vagy fiatal vagy vagy pedig alacsony az intelligencia-hányadosod. Illetve ez utóbbi majd nem biztos, ha így beszélsz velünk, akik segíteni próbálunk.
27/28 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat,az ismerősöm 130K-ért adja,amúgy a lap egy asrock 870 extreme3 r2.0,ram kingston hyperx blu 1600Kit a videokártya meg valamilyen sapphire ha jól tudom,de nem 100% hogy az a gyártó. a winyó az egy green gyártmány,de állítólag elég jól üzemel. szerintetek megéri a 130 puskás ferencet?
2012. jún. 18. 19:05
28/28 A kérdező kommentje:
bocsi a családért,végül is nem szidtam,elnézést tényleg. rem nincs harag. csak ma ilyen agyhalott cig formámban vagyok.
2012. jún. 18. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!