Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A BIOS beérzékeli a winchester...

A BIOS beérzékeli a winchestert de a Windows telepítő nem, mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Raid 05:08.0 samsung hd753lj 750GB winchesterrol van szó ,eredetileg 2x 750gb volt ,egy master és egy slave..levettem a jumpert és a slavera akarom feltenni a windows

mi lehet a gond?

most drivert akarok leszedni hozzá csak fogalmam sincs hol keressem

2012. jún. 18. 11:41
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

egy másik gépen meg a windows telepítő is beérzékeli ,akkor mi lehet a gond

az előző gépnek a biosa régi, vagy mit csináljak?

köszönöm

2012. jún. 18. 12:06
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha már nem raid-et használsz, kapcsold ki a raid támogatást a biosban és próbáld úgy.
2012. jún. 19. 08:09
 3/12 A kérdező kommentje:

csak az a baj hogy már minden lehetséges beállítást kikapcsoltam, de még mindig kiírja hogy press F4 to raid utility vagy mi a fene

a driver mindig nincs meg, és a frissíteném a biost megoldódna szerinted?

2012. jún. 19. 10:46
 4/12 anonim ***** válasza:
A raid külön kártyán van, vagy alaplapra integrált? Ha integrált, akkor ameddig kiírja, hogy press f4 to raid utility, addig be van kapcsolva a biosban.
2012. jún. 20. 07:53
 5/12 A kérdező kommentje:

azt én értem ,de ha minden vagyis az összes beállítást DISABLE meg off meg mittoménmire teszem és akkor is kiírja akkor mi a teendő?

ez egy MSI alaplapra integrált RAID vezérlő..a driver CD-je nincs meg a windows 7 meg nem engedi hogy felrakjam a Raid drivert amit a netről szedtem szóval tök jó..magyarul ki is dobhatom mert Raid nélkül sem raiddel sem tudom használni

2012. jún. 20. 12:05
 6/12 anonim ***** válasza:
Valamit pedig nem jól állítasz be, 1000% ki lehet kapcsolni biosban a raidet. Mi az alaplap pontos típusa?
2012. jún. 21. 00:04
 7/12 A kérdező kommentje:
MSI P35 Neo
2012. jún. 21. 12:39
 8/12 anonim ***** válasza:
A biosban az integrated peripherals menüben az on-chip ata devices menüpont alatt állítsd az on-chip sata controllert "ide" módra, ha nem azon van.
2012. jún. 22. 07:52
 9/12 A kérdező kommentje:
2 lehetőségem van az on chip sata controller menüben "ide" vagy "disable" már mind a 2-őt kipróbáltam de mindegyik esetben kiírja
2012. jún. 22. 10:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Akkor itt valami nem stimmel, vagy nem olyan típusú a lap, amit írtál, vagy valamit elbeszélünk egymás mellett, de a típus manualjából néztem ki, hogy mit és hol kell átállítanod.
2012. jún. 22. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!