Milyen laptopot ajánlanátok nekem?
Játékra ( GTA IV és hasonló gépigényű játékokat vigye), netezésre, filmnézésre használnám. Maximum 200k-t tudok az ügyre szánni. Ennyiért van újonnan olyan laptop amely megfelel ezeknek az elvárásoknak?
Amúgy ezt néztem ki magamnak: [link]
De valamit nem értek a leírásba: "Processzor: Intel Core™ i7-2670QM (6M Cache, 2.20 - 3.1 GHz)"
Ez a 2.20 - 3.1 Ghz megzavart és erre szeretnék még választ kapni hogy ezt hogy értik?
Előre is köszönöm:)
Turbo módba kapcsol proceszor akor anyira megy fel órajele akor ha szükséges
(ez automatikusan történik)
540m jó játékra laptopokban de én talán GT 630 al szereltet keresnék
lenovonál látam pl egy Ivy i5 és 630m párosos laptopot 200 ezer árban
i7 erejét sajnos nemnagyon tudja kihasználni videokártya de persze jól jön
gta 4 nem igazán optimalizált játék szóval ne lepödj meg ha nem fog jól meni
de pl battlefield 3 al játszotak szépen 540m en
és pl Skyrimnek is "simán" kel menie high on is
Lehet gta 4 is meni fog high/medium közti értékeken jól
de eröl tesztet kelene nézni
szerintem biztos találsz
beirod googleba gta4 on 540m test vagy ilyesmik...
tehát ha ultra grafikára vágysz (minden max) akor töbet kelene költened laptopra
de ezért vanak asztakigépek persze ott még monitort is be kel számolni ha nincs...
Ja így értem már.:D Na a Lenovo jónak tűnik. Úgy néz ki azt veszem mivel kerek 200k és a videókártyája tényleg jobb és ugyanennyi a Samsung is.
3. Hát ha lenne rá pénzem biztos Alienware-t vennék de azért 600k-t nem bírok az ügyre szánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!