Milyen laptopot ajánlanátok egy olyan lánynak, aki főként netezésre, skypolásra használná?
Külföldre költözöm egy évre, arra kellene, h a kapcsolatot tudjam tartani a családommal, itthoniakkal.
Ezenkívül másra nem nagyon használnám, filmeket neten szoktam nézni, max pár képet tárolnék még rajta.
hát én mindenképpen színeset vennék,zöldet,vagy rózsaszint,esetleg sárgát,
azonkívül még szerintem az lényeges,hogy a képernyője 15 collnál kisebb ne legyen,az összes többi tulajdonsága pedig neked lényegtelen,mert netezésre ,skypra minden lapi jó
Egy kis netbookot. 50 ezerért már van az arukereso.hu-n, de szerintem ha utánajársz, még olcsóbban is lehet kapni.
Nekem van egy nagyobb, 15 colos laptopom, abból a meggondolásból, hogy minél kisebb legyen, de azért mégse annyira, hogy ne lássak rajta semmit. Most elromlott, kaptam kölcsön egy pici netbookot. Két nap kellett, hogy megszokjam, hogy ilyen kicsi :)
Azért is jó a netbook, mert a tabletek terjedésével most már leáldozban van neki, ezért sokkal olcsóbban hozzá lehet jutni. Épp ezért azt is ajánlom, hogy minél később vedd meg, ha csak három hónap múlva utazol, akkor akkor, mert valószínűleg még csökkenni fognak az áraik addig.
Nem "cuki-muki kis pláza pics@" vagyok kedves első válaszoló, de tény, h semennyire nem értek az elektronikus kütyükhöz. De köszönöm a hasznos válaszod.
A a többiektől kérdezem, h milyen márkájút érdemes venni? És akkor egy notebook is tökéletes lenne erre a célra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!