Mért kapcsol ki a gépem?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az a problémám, hogy miközben a World of Tanks játékkal játszok random módon kikapcsol a gépem...
A játéknak nincsenek nagy gép igényei és még csak nem is teljes képernyős a játék.
Ha CoD MW3-mal 1920*1080-ban játszok ilyen problémám nincs, pedig az inkább mondható magas gépigényű játéknak.
NVIDIA GeForce GTS250-es videó kártyám van
Intel Core i7-es procim
6 giga RAM
Szóval ha valaki megtudná mondani mi a baj, azt megköszönném!
Előre is köszi :D (nekem a videó kártya a tippem)
2012. jún. 13. 22:45
2/11 A kérdező kommentje:
azt pontosan hol tudom megnézni? annyira nagyon nem értek hozzá
2012. jún. 13. 23:07
3/11 anonim válasza:
Leszeded a gépház oldalát és a táp dobozán rajta lesz.
4/11 A kérdező kommentje:
megvan :D
M-Tech 550W
60Hz-50Hz
asszem ennyi fontos van rajta :D
2012. jún. 13. 23:17
5/11 anonim válasza:
Rá kellene kötni a gépet egy másik tápra és megnézni, hogy azzal is produkálja-e a jelenséget. Egy minőségi táp nem lenne rossz, mondjuk Chieftec vagy FSP, ha megoldható.
6/11 anonim válasza:
Túlfog melegedni az a GTS250-nes kártyád aminek a teljesítménye 0.... Volt egy ilyen nekem, gyorsan csere.
7/11 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek! :D
a videó kártyámra azt mondták, h bőven elég mert az i7-es procim ellensúlyozza... :D
2012. jún. 14. 15:20
8/11 anonim válasza:
Nem igazán értem ezt az ellensúlyozós dolgot. A processzor nem dolgozhat a VGA helyett (prociba integrált VGA más helyzet). Akkora VGA limited van így, mint a ház.
9/11 anonim válasza:
Annak az AGYA volt kiengyensúlyozva aki ezt mondta neked! Dual-Procival AMD-től ugyanannyi 3D mark pontot elérek mint te! Az a kártya hiohetetlen vacak, 4-et! SLIbe bekötnél akkor sem használnád ki azt az Intel 8 magos procit!!!
10/11 A kérdező kommentje:
és akkor ezt letudnád úgy írni ,h megértsem? :DD
de azért köszi :DD
2012. jún. 16. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!