Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A laptopomon kigyulladt két...

Proxilla frez kérdése:

A laptopomon kigyulladt két lakat alakú lámpa lámpa és nem működik, mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
az a kettő elöl, amik lakat alakuak. az egyikbe egy A betű a másikban egy 1van. a laptop típusa asus k53sv . nem működött rendesen a töltő, és megpróbáltam szétszedni, a netbookomat sikerült már megjavítani. miután szétszedtem és láttam hogy nem tudok vele mit kezdeni összeraktam újra, és most világít a két lápma, a bekapcsoló gomb is, és zümmög(nem tudom mi a szakszó :D) de nem bootol.Ötlet? azon kívül, hogy ha lesz pénzem viszem szervizbe...
2012. jún. 13. 17:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Az A betűs lámpa a Caps Lock, az 1-es pedig a Num Lock lámpája. A billentyűzetet rosszul raktad össze valószínűleg. Talán zárlat, vagy rossz helyen csatlakozik.
2012. jún. 13. 17:52
 2/2 A kérdező kommentje:
nem azok ezeka lampak a touchpad alatt vannak. hallom hogy megy a gep vilagit a hdd beolvasasa lampa de a kepernyon semmi
2012. jún. 13. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!