Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől melegedhet a processzor?

Mitől melegedhet a processzor?

Figyelt kérdés
Nekem a gépemben egy Intel i5 2500 proci van,mikor össze raktam és néztem a bios-ban 46 fokos volt a proci,most majd másfél hónap múlva most néztem a bios-ban hogy 66-67 fok között mozog,lehet esetleg attól hogy előtte 5 perccel egy játékkal játszottam,vagy esetleg a por?
2012. jún. 13. 15:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Ennyi idő alatt nem porosodik annyira be, hogy azt ennyire érezd. Most már melegszik az idő, az is számít, meg ha játszottál, idő míg lehül persze. Nézd meg netezés közben, mást fogsz látni. Ezen felül ha hideg indításból nézd meg a biosban, még hűvös, hisz alig volt terhelve. Akkor reális, ha 20-30 perc, vagy több futási idő után nézed.

Amúgy bár az Intel procik jobban bírják a meleget, mint AMD társaik, ezért a 66-67°c itt sem jó, terhelés alatt sem...

Ha majd a pénztárcád engedi, talán kifizetődő lenne 1-2 ventilátort venni a házba és tán egy jobb procihűtőt is. (a gyári épp csak elég, nem túl hatékony)

A legjobb ha elöl beszív egy 12cm -es venti, majd hátul kifúj.

2012. jún. 13. 15:18
 2/6 Csiß ***** válasza:

Szerintem szerezz egy jó minőségű pasztát és kend újra.

Játék közben tuti hogy melegszik de 5 percel a játék után már nem kéne 65+ C°-nak lennie.

2012. jún. 13. 15:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Előtte játszottál valószínűleg attól.

Ha továbbra is meleg akkor pasztázd újra ha még mindig meleg akkor egy jobb hűtőt rá aztán 4.5 ghz-n is mehet.

2012. jún. 13. 15:19
 4/6 A kérdező kommentje:
A házban 3 12cm-es hűtőventilátor van egy fent egy hátul és egy elől és lyukacsos a ház is a ház egy Cooler Master cm 690 Advanced,a procihűtő meg egy Freezer XTREME Rev. 2 és az erre kent hűtőpasztával lett rá rakva a procira
2012. jún. 13. 15:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Bocs most néztem, hogy nem K-s a procid. Nem szabadna melegednie. Pasztát nézd meg.
2012. jún. 13. 15:50
 6/6 A kérdező kommentje:
400ft fehér pasztám van otthon
2012. jún. 13. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!