Adott egy 1Gb-os RAM meg egy 2Gb-os, az 1Gb rammal megy a gép, de ha beteszem csak a 2Gb-ost akkor nem indul el, együtt működnek csak állandóan kékhalált okoz. Mi a gond?
alaplap Asrock n68c-s ucc
foglalatok két darab ddr2 és két darab ddr3 külön szinnel jelölve
nekem most ddr2-es rammok vannak betéve
Ha két foglalatod egyszerre akarod használni, nem fog menni. Vagy DDR3-at rakj bele, vagy DDR2-t.
Ha csak a DDR3-at rakod bele és nem indul, vagy kékhaláloz, akkor a probléma a processzorban keresendő, mely valószínűleg AM2-es, és nem kezel DDR3-as memóriamodulokat.
Lehetőség: DDR2 memória vétele, vagy AM3-as CPU vétele. (am3-al sem fog működni a kettő együtt)
Ha így állunk akkor: Ennyire hülye nem lehetsz. Véletlenül nem a 2GB-os memóriád a halott? Ha megy a kettő együtt nem ártana letesztelned. Ha csak a 2Gb-os modult használod, el sem indul akkor mi másra gondolhatsz? Egyáltalán milyen ram az? Lehet az alaplap nem támogatja.
Én pedig nem tehetek róla hogy b***tad a kérdésbe leírni hogy milyen a processzorod. AM3-as is jó a laphoz.
Meg azt sem ártana tudni mit ír kékhalálkor.
a típus: 1Gb DDR2 SDRAM DDR2-533(266MHz)
2Gb DDR2 SDRAM DDR2-800(400MHz)
márkájukat nem tudom sajnos, nem írja sehol se az EVEREST nem írja ki se magán a RAM-okon nem írja.
tesztet már csináltam de nem jelzett hibát sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!