Szeretnék kiépíteni egy 3D rendszert viszonylag olcsón. Szerintetek nVidia vagy ATI?
A gépem viszonylag bírná a 3D-t, kivéve a jelenlegi VGA-mat, tehát ezt is le kell cserélni.
Kéne vennem a teljes rendszerhez:
-monitort.
-VGA-t
-szemüveget
Első nagy kérdés, hogy szerintetek ATI-ra, vagy nVidia-ra kéne építeni a rendszert ? (Alaplapom: ASRock M3A UCC)
Szempontok:
-a végösszeg melyiknél lenne olcsóbb, mennyivel ?
-a 3D rendszer minősége melyiknél jobb ?
-melyik a legkompatibilisebb a játékok körében ?
Legelőször (még most nyáron) egy VGA-t szeretnék venni, mert a mostani HD 5550-öm még a 2D grafikákkal is nehezen bírkózik meg. És itt a gubanc, nem tudom hogy milyet ? ATI vagy nVidia ? És ezen bellül melyik modell ? Maximum 40-et szánnék a VGA-ra, ennél több ne legyen, ez is már kicsit húzós határ.
Valakinek van valami ötlete ? Esetleg tudnátok javaslatot tenni monitorra is ?
Annyira nem sürgős a dolog, de kb. jövő nyár végére össze tudnám hozni a rendszert.
Ezt goggle fordítóval fordítottad Magyarra, vagy valaki konkrétan így írta le ? - ez volt az első vélemény :)
Köszi, elég érdekes hogy így is működik. tehát ha veszek egy nVidia kártyát, és hozzá a Vision Kit 2-t, akkor működni fog akárt a 75Hz-es monitorommal is ? Kissé nagy a kockázat, mert ha megveszem ezt a két cuccot, de nem jó, akkor kb. egy évet kell várnom hogy legyen pénzem a monitorra... (igen, gyerek vagyok, és csak azzal gazdálkodhatok, amit szülőktől kapok...)
Kijavítom magam: már látom hogy ez egy Angol fórum, tehát a fordítás kavarta meg a szöveget.
Én tuti nem GTA SA-val kezdeném a poróbálkozást, hanem Crysis 2-vel :) Minden normálisan megcsinált játék alapból tele van animálva, ha egyhelyben állok, akkor is ezt-azt csinál a karakter, tehát az "álló kép"-től nem kell félnem...
Ez már a harmadik kommentem egymás után xD Ezt találtam ugyanitt:
,,Well, I had an CRT and a Asus Geforce3Ti500 with shutter-glasses long time ago.
The old Nvidia-driver was able to shutter at 60Hz but that was not funny. 3D-effect was nearly gone as the refresh-rate was too low to fool my brain.
"Playable" results started at 80Hz."
tehát nem érdemes... (mondjuk az enyém 75, nem sokkal van alatta...)
balu1, ismerősnek tűnt a neved, és rájöttem miért:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__2816246-3..
Ebben a kérdésben te segítettél nekem, hamarosan írok egy új kommentet, légyszi nézd meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!