Ezen a gépen menne a Windows 7 Ultimate?
Intel Core i7 2600k
8GB RAM (Corsair)
AMD Radeon HD 7980
2TB merevlemez
Most te vagy unatkozol és azt hiszed h dicsekedni jó dolog, vagy olyan újgazdag gyerek vagy, akinek fingja sincs arról, hogy mit vett meg. Ha az utóbbi igaz, akkor NEM megy rajta, akkor ez csak Win98-hoz elég!!!
Ha az előbbi igaz, akkor meg használd valami értelmesebbre a gépet, mint dicsekvő "posztok" írására ;)
Köszönöm a válaszokat :)
Amúgy csak unatkozom xD Ilyen gépem csak 2 hónap múlva lesz és még akkor is a vidkártya nélkül és "csak" i5 2500k-val... Egyébként kb 20 perc alatt összerakok egy gépet, programozok (nem rég kezdtem), nem játszok a gépen úgyhogy fölösleges lenne egy ilyen videokártya :D
Ja és még valami: NEM VAGYOK ÚJGAZDAG!!! és mivel már 8 éve olyan iskolába járok ahova ők is ezért már a fejemet verem a falba de már csak 2 hét és vége aztán meg Neumann SZKI :))
És bocsi, hogy az időtöket raboltam :P
nem kell menőzni a gépeddel...
ennyit érsz, gondolom mikor megvetted, akkor ugyis rajt volt már a win 7 home premium, enm kell neked ultimate
Utolsó válaszoló:
Olvasd el amit írtam pont előtted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!