Elosztó vásárlásakor mire kell figyelni?
Válassz minőségi terméket, nem kell a legdrágább de ne is a legolcsóbbat.
Legalább 6-os legyen egy későbbi bővítés miatt, ebből 2-3 ha lehet állandóan táplálás alatt legyen még akkor is ha az elosztó ki van kapcsolva.
Legyen benne hálózati szűréshez is csatlakozó (internethez).
Egyébként a kettőn kívül nem igazán van más védelem egy túlfeszültség védőben amit hétköznapi felhasználó használhat. Ha többet szeretnél azt már szünetmentes tápegységnek hívják.
Nekem APC van.6 aljzat,telefon és koax csatlakozással.
Az utóbbit az LCD tv miatt választottam.A telefonos szűréssel viszont az a baj,hogy az internetsebességet nagyon lecsökkenti.8 megából csak 6-ot enged át.Van olyan típus is amibe a modemet is bele lehet csatlakoztatni.Nem tudom az mennyire fogja vissza a neten?
Nekem is APC van.
Én úgy kötöttem be, hogy a modemből jön a túlfeszültségvédőbe, onnan a routerbe, majd a PC-be.
Egyáltalán nem befolyásolja a sebességet. És szerintem nem is lenne szabad befolyásolnia. Ha a helyedben lennék kíváncsiságból elvinném egy haverhoz és kipróbálnám, ott
csökken-e a sebesség. Ha igen akkor visszavinném, hogy nézzék meg, pláne ha még garanciális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!