Az alaplapról vagy tápegységről honnan tudni hogy a közeljövőben meg fog halni?
Elégéé furcsán viselkedett ma a gép:
játszok, és egyszer csak befagyott a játék, billenytűzet, egér nem működött, ujrainditottam a gépet. billenyű, egér még most sem volt, átkötöttem az egeret az előlapi usb-re és működött, aztán végül már elöl se működött miközben dugdostam. gépet kikapcsoltam. ujra kapcsolnám be, felvillan (hogy áramot kapott) aztán nyomogatom és sehogy se kapcsolodik be.
na most megpiszkáltam a kábeleket, most kapcsoltam be műkszik minden, de nemtudom h mi volt a baja: tápegység vagy alaplap???
bekapcsolaskor 1-2 masodpercre minden beindul, processzor huto, videokartya(HD 3650) huto, majd utana lekapcsol.
Hiaba nyomkodom a bekapcsolo gombot, meg se nyekken, de ha aramtalanitom es ujra alam ala helyezem akkor ismet ugyanez a szitu.
300W-os valami névtelen, sacc kb lehet 35-4000Ft-os
Én is a tápra gyanakodtam, mert az usbk nem kaptak elég áramot :/ virusaim meg nincsenek.
tehát hogy hátul világit-e, az Ethernet csatlakozónál?
mert nálam nem világitott, tápot nem akarok venni, majd szerválok vhonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!