Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » ATI Radeon HD 6670? driver?...

Bence2011 kérdése:

ATI Radeon HD 6670? driver? Hiba! :' (

Figyelt kérdés

Mivel az előző videokártyám ( nVidia Gforce 7300 GT ) 7 év szolgálat után megadta magát ezért vettem egy újat... a baj annyi hogy beszereltem, drivert telepítettem a lemezéről majd a legújabbra lefrissítettem az ATI honlapjáról. Youtube-on mindne videó HD-ban megy mint az álom, csak ha elakarok indítani egy játékot, egyszerüen vag yelsem indul a játék, vag yelindul és lefagy a gép, vagy a játék betöltésekor újraindul....

MI LEHET A BAJ ??

a kipróbált játékok ( NFS prostreet, Racedriver Grid...de ilyen nagyon régi igényteleneknél is mint pl Empire Earth 1, rFactor ) eddig mind mentek a régi kártyával vmi szoftver hiba lesz sztem...

2012. jún. 7. 17:58
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
mondjuk ezzel az új táppal valamivel jobban tudok mászkálni a pro street menüjében, ott egyáltalán nem akad, de pl a bemutatóvideót még mindíg nemtudom végignézni, és ha betölteném az első verseny akkor vhol megáll a betöltés, de a számítógépen a piros led folyamatosan világít, tudod ami jelzi hogyha dolgozik a gép valamin.
2012. jún. 9. 09:51
 22/30 anonim ***** válasza:
Mennyibe került?
2012. jún. 9. 09:51
 23/30 A kérdező kommentje:
5600Ft
2012. jún. 9. 09:53
 24/30 A kérdező kommentje:
szerintem a driver-rel van vmi baj.... megpróbálom újra telepíteni.
2012. jún. 9. 11:34
 25/30 A kérdező kommentje:

a legújabb driver.rel sem tud semitsem kezdeni :/

valakinek esetleg még vmi ötlete? nagyon kéne a segítség.

ha leformázom a gépemet és újratelepítem az Xp-t meg mindent az segíthet?

2012. jún. 9. 16:50
 26/30 anonim ***** válasza:
Próbáld meg.
2012. jún. 9. 16:56
 27/30 A kérdező kommentje:
Újra lett rakva az Xp, az előző driver.nek minden maradványát törlődött, a legfrissbel és a lemezen lévő driver-rel próbáltam és semmit nem javult... elindítottam egy videokártya tesztelő progit de azzal is akadt a hang és kicsit darabosan megy a kép és votl hogy percekre (5-15 perc )lefagyott és nem reagált a gép semmire...
2012. jún. 15. 18:41
 28/30 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem lehet hogy a VGA hibás.
2012. jún. 15. 20:18
 29/30 A kérdező kommentje:
akkor ez a videokártya kuka?
2012. jún. 15. 20:58
 30/30 anonim ***** válasza:

Hát én is egy éve vettem egy ilyet azóta járkálok vele vissza gariba.

Pedig nekem a tápom fsp hexa 400w -.-

2013. jan. 15. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!