ATI Radeon HD 6670? driver? Hiba! :' (
Mivel az előző videokártyám ( nVidia Gforce 7300 GT ) 7 év szolgálat után megadta magát ezért vettem egy újat... a baj annyi hogy beszereltem, drivert telepítettem a lemezéről majd a legújabbra lefrissítettem az ATI honlapjáról. Youtube-on mindne videó HD-ban megy mint az álom, csak ha elakarok indítani egy játékot, egyszerüen vag yelsem indul a játék, vag yelindul és lefagy a gép, vagy a játék betöltésekor újraindul....
MI LEHET A BAJ ??
a kipróbált játékok ( NFS prostreet, Racedriver Grid...de ilyen nagyon régi igényteleneknél is mint pl Empire Earth 1, rFactor ) eddig mind mentek a régi kártyával vmi szoftver hiba lesz sztem...
Az everest nem mondja meg, milyen gyártótól származik a tápod!
Mellesleg, nem csak a videókártya szükséges a játékokhoz.
azt mondod, az előző kártya már több éves volt?
Érdemes lenne a rendszer többi összetevőjét is figyelembe venni egy ilyen kártya esetében. Pl van e CPU ami kihajtja a kártyát... :)Ha az nincs, vagy esetleg az melegszik túl, mert teszem azt a hővezető paszta az elmúlt X évben nem volt lecserélve és beszáradt, stb oknál fogva...
És egy videólejátszás korántsem igényel olyan erőforrást, mint egy játék... ez sem elhanyagolható szempont.
Szóval, miből is áll pontosan az a gép amibe ezt a drága játékszert pakoltad (lehet hogy feleslegesen?)
oo jeee köszi szépen :D
szerintem megyek is nemakarok ígyjárni :D remélem minnél hamarabb tudok szerválni vmi combosabb tápot :D
AMD althon 64 3000+
1,81 GHz
2GB Ram
M-tech 450W
felhívtam a szerelőt akinél anno összekarattam a gépemet és tök körrekten, aránylag olcsón elég jó gépet csinált, 7 évig semmi baja nem volt ezt a videokártyás sztorit leszámítva... gondolom ha rosszul kötöm be a tápot elsem indul a gép, nem?
Hallod, miért nem olyan tápot vettél, amit linkeltem? Az M-Tech is egy ócska minőség.
Igaz, szerintem a VGA-val lehet a baj, de az M-Tech se különb a Kodegánytól(Codegen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!