Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » ATI Radeon HD 6670? driver?...

Bence2011 kérdése:

ATI Radeon HD 6670? driver? Hiba! :' (

Figyelt kérdés

Mivel az előző videokártyám ( nVidia Gforce 7300 GT ) 7 év szolgálat után megadta magát ezért vettem egy újat... a baj annyi hogy beszereltem, drivert telepítettem a lemezéről majd a legújabbra lefrissítettem az ATI honlapjáról. Youtube-on mindne videó HD-ban megy mint az álom, csak ha elakarok indítani egy játékot, egyszerüen vag yelsem indul a játék, vag yelindul és lefagy a gép, vagy a játék betöltésekor újraindul....

MI LEHET A BAJ ??

a kipróbált játékok ( NFS prostreet, Racedriver Grid...de ilyen nagyon régi igényteleneknél is mint pl Empire Earth 1, rFactor ) eddig mind mentek a régi kártyával vmi szoftver hiba lesz sztem...

2012. jún. 7. 17:58
1 2 3
 11/30 MaXXeGee ***** válasza:

Az everest nem mondja meg, milyen gyártótól származik a tápod!

Mellesleg, nem csak a videókártya szükséges a játékokhoz.

azt mondod, az előző kártya már több éves volt?

Érdemes lenne a rendszer többi összetevőjét is figyelembe venni egy ilyen kártya esetében. Pl van e CPU ami kihajtja a kártyát... :)Ha az nincs, vagy esetleg az melegszik túl, mert teszem azt a hővezető paszta az elmúlt X évben nem volt lecserélve és beszáradt, stb oknál fogva...

És egy videólejátszás korántsem igényel olyan erőforrást, mint egy játék... ez sem elhanyagolható szempont.

Szóval, miből is áll pontosan az a gép amibe ezt a drága játékszert pakoltad (lehet hogy feleslegesen?)

2012. jún. 7. 18:18
 12/30 A kérdező kommentje:

oo jeee köszi szépen :D

szerintem megyek is nemakarok ígyjárni :D remélem minnél hamarabb tudok szerválni vmi combosabb tápot :D

2012. jún. 7. 18:20
 13/30 A kérdező kommentje:

AMD althon 64 3000+

1,81 GHz

2GB Ram

2012. jún. 7. 18:24
 14/30 A kérdező kommentje:
mennyibe fáj egy jobbféle táp? :D
2012. jún. 7. 18:25
 15/30 anonim ***** válasza:

[link]

9.400 Ft

2012. jún. 7. 19:06
 16/30 A kérdező kommentje:
bele vettem egy új tápot ahogy javasoltátok, 450W, de ezzel is ugyan azt csinálja :/
2012. jún. 8. 23:30
 17/30 anonim ***** válasza:
De milyen márkájút vettél?
2012. jún. 9. 08:14
 18/30 A kérdező kommentje:

M-tech 450W

felhívtam a szerelőt akinél anno összekarattam a gépemet és tök körrekten, aránylag olcsón elég jó gépet csinált, 7 évig semmi baja nem volt ezt a videokártyás sztorit leszámítva... gondolom ha rosszul kötöm be a tápot elsem indul a gép, nem?

2012. jún. 9. 09:03
 19/30 anonim ***** válasza:

Hallod, miért nem olyan tápot vettél, amit linkeltem? Az M-Tech is egy ócska minőség.

Igaz, szerintem a VGA-val lehet a baj, de az M-Tech se különb a Kodegánytól(Codegen).

2012. jún. 9. 09:37
 20/30 A kérdező kommentje:
mert beparáztam hogy az egész gépet galyjra vágom úgy mint az az ember akinek belinkelted kérdését és gyorsan kikapcsoltam, hívtam a szerelőt hogy kell egy táp moöndta h van neki 2ő és a drágábbikat megvettem tőle.
2012. jún. 9. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!