Melyik GPU gyártó a jobb?
nVidia vagy AMD
És melyik a legjobb mobil és asztali GPU-juk?
ez olyan mint opel vs VW intel vagy AMD, nincs rá jó válasz
a legjobb GPU-ja az nVidiának a GTX690 az AMD nek a HD7990
a GTX 690 jobb mint a HD7990
szerintem az AMD jobb GPU-kat gyárt
Ha az egyik "jobb" lenne, akkor csak tőle vásárolnának az emberek és a másik már rég csődbe ment volna. Gondolkozz.
Vannak AMD és nVidia párti emberek, akik vagy az egyikhez vagy a másikhoz ragaszkodnak minden áron.
Én személy szerint AMD-s vagyok és az is maradok, mivel az nVidia nem tudott meggyőzni eddig.
A két céget nincs értelme összehasonlítani, max 1-1 kártyájukat, mert 1 kártya korától, felhasználási területétől, és árkategóriájától függően van ahol az nvidia megoldásai jobbak, máshol meg az amd-é!
De a mai kártyáknál azonos árkategóriában olyan minimális a különbség, hogy még így is tök mindegy!
Ma már mint minden másnál, itt is inkább csak a márkahűség számít a választásnál!
Kivéve nálam, mert én ha megtetszik egy kártya, megveszem, függetlenül attól, hogy ki gyártja!
Nem ragaszkodom egyik oldalhoz sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!