Ness04 kérdése:
Melyik gyártó jobb és miért?
Figyelt kérdés
na az az egyszerű kérdésem h szerintetek melyik videókártya a jobb Nvidia vagy ATI és miért? tudom h mind 2-nek van valmi sajátossága pl.: Nvidia Phisyx szval írjatok előre is köszi2010. nov. 13. 20:56
1/7 anonim válasza:
Tulajdonképpen nincs jobb. A játékfejlesztők egy része inkább az AMD (nem Ati már) felé hajlik, a másik meg az Nvidia felé. Aztán azon általában jobban magy azon, amire adott játékot fejlesztik. De egyértelmű győztes nincs, és nem is lesz. Így van ez jól.
2/7 A kérdező kommentje:
erre számítottam de kinéztem egy 1gb-s HD4850-t tudom nem a legújabb meg minden de h ez mennyire jó vagy a GTS250 jobb e
2010. nov. 13. 21:12
3/7 anonim válasza:
Lehet találni a neten teszteket, és össze lehet hasonlítani a kártyákat. Például egy ilyen:
Eléggé összevissza eredmények, kb azonos kategória a két kártya, láthatod, hogy egyik játékban az egyik, másikban a másik kártya jó. Mindkettővel jól jársz. Nekem 4850-em van, és a legtöbb játék elég jó minőségben/sebességgel megy fullHD-n.
4/7 anonim válasza:
hát az nvidiára sok játékot gyrátanak ami nem fut atival de az atin meg jobb a kép és ha olyan játékkal szeretnél játszani akkor van hozzá olyan ati kártya amin csomó játék elfut csak az drága :/
5/7 anonim válasza:
előző vagyok kifelejtettem h nekem ez a tapasztalatom mert volt 2 nvidia kártyám 1 ati és az az ati egy ócska régi kártya volt és sokkal jobb képet adott mint a két nvidia. nvidiával laggolnak a játékok a másik nvidia meg beis sz.rt :S
6/7 anonim válasza:
szerintem mind a kettő jó ezt már nem lehet el dönteni
7/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen a kommenteket :D
2010. nov. 14. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!