Mi a franc lehet a baj megint?
miért nem indul be a gépem ???
amikor bekapcsolom a gépe bekapcsol de amikor betölti a windows-ot kikapcsol
win 7 enterprise 64 bit
kivettem a procit hogy megnézem van-e rajkta hővezető paszta mert 80 fokos szokott lenni netezés közben de amikor visszaraktam már ezt csinálta a gép és azóta sem iundul be már vagy legalább 5x levettem a hűtőt és megnéztem hogy jól van e berakva és jól van de nemértem hogy akkor miért csinálja ezt amúgy procim intel pentium 4 630 ????? légyszi segítsetek az lehet a baj hogy leesett a processzor a földre ja igen most ma rendeltem meg az új processzort intel pentium dual core E5700-as és ha majd megjön és beviszem pc boltba akkor belerakják illetve megcsinálják ???? mit csináljak vele hogy működjön legalább míg megjuön a másik ??

A P4 630 egy hőerőmű, terheletlenül is 60fokon mozog, a gyári hűtőjével a 80 is elképzelhető.
Nem hiszem hogy a leeséstől lenne, szerintem mégsincs rajta rendesen a hűtő (főleg a gyári inteles vacakkal lehet szívni, egyszer másfél órán keresztül szoptam mire rájöttem hogy nincs rajta rendesen, holott úgy nézett ki mint ami okés).
A Win7 helyett meg ne tegyél vissza XP-t, teljesen fölösleges, ahogy a verziók közti váltás is. Bőven elég ez a proci hozzá.

Nekem ugyan ez a procim van 3,6-ra húzva gyári hűtővel performance módba kapcsolva. Na most nekem terheletlenül 45C 900fordulatú hűtéssel, terhelve max 65C 2700-2800-as fordulattal igaz csak a gépház nincs mert akkor nekem is magasabb a hője de nem 80!
Na most ha a leejtésből nem látszik rajta fizikai sérülés akkor elvileg nem lehet baja. Nézd át hogy rendesen benne van-e a foglalatba illetve a hűtő és a 4PIN táp csatlakoztatva van-e? Meg azért nézd meg a többi kábelt is hogy jó-e minden? Ha ezek után sem jó, akkor türelem, de az újat már inkább ne te rakd be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!