A monitorom nem működik rendesen. Egyszer csak el kezdett villogni, majd elsötétült. Azóta úgy működik, hogy ha megnyomom a főkapcsolóját 2-3 másodpercig van kép, majd utána megint sötét? Mit lehet vele tenni? Mi ez?
Figyelt kérdés
2012. márc. 5. 22:05
1/7 anonim válasza:
szerintem vga
ha van másik monitorod kösd rá azt nézd meg megye azzal ha megy akkor a monitorod a rossz ha nem megy akkor a vgad
2/7 anonim válasza:
előző vagyok
nem tudom mit lehetne tenni vele szerintem vidd szervízbe ha van garija ha nincs akkor is vidd el és ha belefér akkor javíttasd meg ha nem akkor nem tudom :( (sajons drágák a szervízak :=/ )
3/7 anonim válasza:
Ha LCD monitor, akkor lehet hogy nagy frissítési frekvenciára tetted. Nekem is volt már szervizben a monitorom, mert 60Hz helyett 75-ön volt, és a végére már egyáltalán nem működött! Szerencsém, hogy még érvényes volt a garancia, mert a lejárta előtti utolsó napok valamelyikén vittem be...
4/7 A kérdező kommentje:
Az lehet, hogy eltört benne valami?
2012. márc. 5. 23:41
5/7 Dottorre válasza:
Ez nálunk sajnos Samsung Syncmaster 19"-os monitoroknál típushiba volt, ezért le is cseréltük az összes ilyen monitort a cégnél. Egy tranzisztor kisül. Sajnos a javítása nem gazdaságos. 20.000 HUF körül javítják a Véső utcai HRP márkaszervízben.
6/7 anonim válasza:
Ha CRT, akkor lehet, hogy koszos.
7/7 A kérdező kommentje:
TFT
2012. márc. 11. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!