CPU vs GPU? Lejebb pontos leírás
Figyelt kérdés
Egy 3D tervező program,pl Maya,3dsmax,Houdini inkább Videokártyát esznek vagy processzort?2012. jún. 6. 20:44
21/27 A kérdező kommentje:
Amúgy Apple termékekről hogy vélekedsz igy 3d űgyileg ? mert ahogy suliba is mesélgetik az inkább PS-re meg zeneszerkesztésre van.
2012. jún. 7. 22:55
22/27 anonim válasza:
Apple drága, csak akkor ha nincs más alternatíva.
23/27 anonim válasza:
Most kérdeznék én is valamit... Láttam, hogy a kérdezőnek 16 GB ramja van. Nemrég vettem én is egy új gépet, kb ugyanerre a célra használva, mint a kérdező... 1 GB GEFORCE GPU és AMD Athlon X2 3 GHz, ámbár 6 GB RAM.... Nem tudom, nem vagyok még jártas a 3D progikban, de előre látom, hogy az új sulimban minimum 0,5 terám el fog menni a tervezgetéssel.... Előbb vagy utóbb erősíteni fogom, de MIT ÉS HOGYAN ÉS MIRE CSERÉLJEK????????? Előre is köszi!
24/27 A kérdező kommentje:
Ha megkérdezhetem milyen iskola ? amúgy a kérdésedre valamilyen szinten válaszolva, nekem itt amint olvashattad egy 8 magos AMD az amivel nagyon szemezgetek vagy intel core i5, plusz én preferálom a 16 giga ramot. VGA meg amint olvashattad egy GTX560 TI CUDA-t ajánlanak. örülnék ha meg lenne az új gép de ahhoz kell egy picike pénz még sajnos.
2012. jún. 8. 00:44
25/27 anonim válasza:
A sulim neve: "Beszédes József" Magyarkanizsán, am külföldi vagyok, közismert, hogy itt Szerbiában nagyon erősek az iskolák mint elméleti és mint gyakorlati részen is.... A leírtak alapján még át kell gondolnom, hogy kicserélem e a procit, mert az ehhez képest elég gyenge.... :s Köszi a tanácsot, amint bejutok a suliba megkérdezem a tanárokat, hogy mit kell kicserélnem..
26/27 Mokx1 válasza:
Ha szabad megkérdeznem melyik iskolába jártál/jársz?
27/27 A kérdező kommentje:
3d home/suliba jártam.
2013. szept. 14. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!