CPU vs GPU? Lejebb pontos leírás
Én egy AMD FX 8-Core FX-8150 gondoltam, meg egy
ASUS Radeon EAH6870 DC/2DI2S/1GD5 1GB GDDR5 mellé. Ez azért Render időt is felgyorsítana nem ? Meg mellé 16 giga ramot szeretnék, mert igazából az előző gépemet építenem át, és így nem fájna olyan rengetegbe. Mit gondoltak ezzel azért ellenének az előbb említett programok is nem ? Úgy érve tökéletes minőségben futna minden, szimuláció, részecske,smoke stbstb, és persze a Render is.
1.) Ez a kártyám van és 3D renderre tuti gyenge lesz :D
2.) nVidia Quadro series, 4 GPU-s kártya van ilyesmire :)
De ha játszani is akarsz a gépen akkor pedig valamilyen nVidia CUDA kártyát, fáj a szívem mint Radeonos, de mint informatikus ezt ajánlom :)
A párosítás abból a szempontból lényegtelen, hogy "jól megfér e".
Processzorból én az FX-8120-at javasolnám(foglalat adott), plusz vennék valami normális procihűtőt hozzá, alapfeszen 4GHz környékén nyugodtan használható.
VGA-ból ha belefér az árba a GTX560 Ti-t ajánlom a CUDA magok miatt, ami hasznos lehet a videószerkesztéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!