Mi van a mikrofonommal?
Figyelt kérdés
Steamen tesztelem de most úgy sem megy mint régebben hogy a steam mikrofon erősítést nem tudtam bekapcsolni, most mintha nem is érzékelné pedig szerintem nincs baj 2 mikivel is próbáltam
Hangkártyatesztelő varázslóbanse történik semmi, hangkártyával szerintem nincs gond a realtek hd audio manager is felismeri ha ki vagy beszúrom a cuccost...
buherált xpm van és én is állítgattam a regeditben meg services.mscben cuccokat régebb. Fejből nemtudom ezeket, ha valak ismer ilyen beállítást akkor szóljon hátha az van elállítva és azért nem megy.
amúgy windows xp blade sp3 editionom van.
2012. jún. 6. 19:55
1/1 anonim válasza:
Csak egy ötlet. Nincs lenémítva a mikrofon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!