Ha a mikrofonommal valami nem jó mit csináljak? (folyt lent)
Figyelt kérdés
Szoval elvileg a mikrofonom jó, mert ha bedugom rendesen mind2 pöcköt, akkor a fülesben hallom magamat, még a levegővételemet is... de ha beszélni akarok az nem megy, más nem hallja, ja és már próbáltam hangfelvevőt a windowsost, ott is néha megy a hangfelvétel, néha meg nem vesz semmit:S Valaki mondta nekem valami drivert frissítsek hangkártyához. De nem értek hozzá, honnan tudom milyen driver kell? Esetleg mi más lehet a baj, ha nem ez?2012. febr. 2. 22:56
1/5 vagyokakilehetek válasza:
""már próbáltam hangfelvevőt a windowsost, ott is néha megy a hangfelvétel, néha meg nem vesz semmit""
arra nem gondoltál hogy a vezeték van elszakadva/megtörve ???
2/5 vagyokakilehetek válasza:
bocs lemaradt a folytatás a kommentemnek..
szóval próbáld ki egy másik mikrofonnal is..
kérd kölcsön szémszéd vagy haver mikrofonját...
ha azzal is produkálja a hibát akkor még az is lehet hogy a dugalj amibe bedugod az hibás.
ha van másik is akkor dugd oda.
ha hátulra dugtad eddig és van elől a házon is kivezetve egy dugalj akkor oda próbáld meg átrakni ott kipróbálni.,..
3/5 A kérdező kommentje:
A mikrofon tuti jó, tesóm gépén kipróbáltuk ott megy, most meg nemrég mgnéztem hangszórón az enyémen is hátha csak képzelődök, hogy hallok valamit a fülesben, de nem, a hangszórón is hallom hogy jó... A probléma azzal van amikor beszélni akarok, ts, skype... nem mennek, skype meg valami hangkártyát hibáztat:S De hát ha egyszer simán megy, akkor mennie kéne a programokban is nem? Ezért gondolom én is hogy valami driver kéne.
2012. febr. 3. 09:23
4/5 A kérdező kommentje:
Pl. egész pontosan most azt csinálja, hogy legyen mondjuk a program a ts(teamspeak) ... Ugye vannak szerverek, ahova lehet csatlakozni. Ha csak elindítom a programot, és nem csatlakozok sehova, akkor a Settings/capture és ott a tesztnél, ha tesztelem, hogy érzékeli e a hangot, akkor érzékeli, mutatja a csíkot, ahogy mozog ha valami hangot érzékel. De amint belépek egy szerverre, nem érzékel semmit, nincs csík, ami mutatja a hanghatásokat...
2012. febr. 3. 09:30
5/5 A kérdező kommentje:
Egyébként most már a beépített hangrögzítő se vesz fel hangot, pedig nem olyan rég amikor próbáltam vett fel. Egyszerűen nem tudom mi lehet a baj:S
2012. febr. 3. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!