Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi jobb game-re, melyik...

Mi jobb game-re, melyik proci? AMD FX 8-Core Black Edition FX-8150 vagy Core i7 3600?

Figyelt kérdés
ár/értékarányt nézve is írjátok ki!

2012. jún. 6. 19:19
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
akar a fene forever alone kocka gyerek lenni :D amennyit én tudok, bőven elég, amúgy sem ez a szakmám, de ami tény az tény. Úgy már okés, hogy van ahol jobb, de nem JOBB nála a buldozer.
2012. jún. 7. 18:09
 22/23 anonim válasza:

Szia én sem intel sem amd párti nem vagyok.pénztárca párti inkább.Semmi értelme a hatmagos procinak játékhoz ez csak a kereskedőknek jó.Nekem 1 Amd x3 720 procim van 4g ram gtx 460 kari win7 64bit oprendszer.Nem került 1 vagyonba és nem találkoztam olyan játékkal ami fúl felbontáson nem menne.'1 négymagos proci bőven elég még évekig szerintem.Az meg hogy intel vagy amd izlés dolga.Amd olcsóbb jól tuningolható.Az intel drágább erősebb.

Fölösleges pénzkidobás amit akarsz:)

2012. jún. 8. 22:39
 23/23 anonim ***** válasza:
46%
Inkább i7 3600.
2012. jún. 9. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!