Mi jobb game-re, melyik proci? AMD FX 8-Core Black Edition FX-8150 vagy Core i7 3600?
28%-os:
Amelyik program kihasználja az FX-8150-t teljesen, ott az i5-nél erősebb, és kb i7-2600 szintjén van. Hiába okoskodsz..
Azt írtam mutatok olyan felhasználás irányt, és lásd kivel van dolgod:
Játékra jobb egy SB/IB i5 ezt nem tagadom, csak mondjuk abból elegem van, hogy oktalanul megy az, hogy "intel fele annyi maggal veri az amd-t".
# 13
Most mi a bajod? Ha szerinted a teszt nem hiteles, akkor nyugodtan írj PH!-n az cikk szerzőnek, de előre is mondom, pár fényévnyire van a te szintedtől a srác.
messze veri, ráadásul olcsóbb is, jobb is. Egyértelműen intel! Jah és a 2600k meg bőven alázza.
Belinkelek valamit PH!-ról, erre azt mondod, hogy ez nem valóság, és linkelsz egy ilyen anadtech vackot.
Kissé vicces, nem?
Amúgy én nem azt mondtam, hogy jobb az FX8150, ha nem azt, hogy VAN olyan ahol jobb. Vili?
# 17
Már nem azért, de még az én szintemet se ütöd meg ahogy látszik, erre meg Olira azt mondod okostojás? Ha fele annyit értenél hozzá mint ő, szerintem két kezed össze is tehetnéd.
1. PH tesztnek nem hiszel, de most belinkelsz egy nem valami jó anandtech tesztet.
2. Te is látod, hogy amit linkeltél VAN ahol jobb az FX.
3. Senki nem mondta hogy MINDENBEN jobb az FX.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!