Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 50 FPS-ről 10 fps-re?

50 FPS-ről 10 fps-re?

Figyelt kérdés

Szóval az lenne a problémám hogy van egy 9600 GT 512 mb videokártyám ami tudom régi, de annyira még nem rossz.

És mellé egy AMD Athlon x3 425 2,70GHZ processzor valamint 3gb DDR2 RAM

Amikor játszom állandóan az van hogy a játék egy stabil 50 fpst tart, tökéletesen megy nem reccen, eltelik kb 5 perc utána folyamatosan le esik az fps ilyen 15-25mp-re és utána visszaugrik.

Mi lehet a probléma? Nem hiszem el hogy gyenge lenne a kártya hisz régebbi játékoknál is csinálja ezt, nem csak újaknál, egy régi játékot meg bőven bírnia kéne. Vagy lehet köze sincs a videokártyához?

Tanácsok?

2012. jún. 6. 00:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Hát tápegységet most cseréltem alig 1-2 hónapja, és azelőtt is fennállt ez a probléma.

De most frissítem a gépet, defraggelek aztán meglátjuk mi lesz.

2012. jún. 6. 17:33
 12/15 A kérdező kommentje:

Na kiiktattam mindent, frissítettem a probléma fennáll továbbra is de azt hiszem már tudom mi a ludas.

CPU 42°

Mainboard 91°

Videocard 56°

Harddisk 40°

Fan Speed 3529rpm

Ezek játék közben mért hőmérsékletek, a mainboard az alaplap túl meleg. Ez lehet a probléma okozója? És ha igen akkor mit csináljak? A CPU akkor miért nem ilyen meleg?

2012. jún. 6. 19:37
 13/15 anonim ***** válasza:
A chipset hűtővel van gond. Ha aktív, nézd meg, hogy forog-e, ha passzív, akkor pasztázd újra.
2012. jún. 6. 19:58
 14/15 anonim ***** válasza:

Tegyél egy legolcsóbb ventilátort a chipset felé, de legelsőnek nyitott PC házzal próbáld ki a játékot, esetleg ha van házi ventilátor, dobd mellé hagyj fújja bele, ha meg fog menni akkor az volt a gond a chipset.

Táp csere hiába ha egy 350W-t cserélsz 350-400W-re :D

2012. jún. 7. 07:50
 15/15 A kérdező kommentje:

Na közben megoldódott a probléma, elmentem venni hűtőpasztát és újrapasztáztam a processzort, valamint raktam 1 kis ventit hátulra.

Tökéletesen megy minden, köszi a segítségeket! Probléma megoldva :D

2012. jún. 8. 00:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!