Szerintetek melyik felállás adná a legkevesebb pénzért a legnagyobb grafikai teljesítményt, melyik éri meg a legjobban?
A régi hd 5850-em meghalt, és ha sikerülne kierőszakolnom, hogy visszaadják a vételárat (itt szeretném kijelenteni, hogy ne legyen arról vita mekkora esélyem van visszakapni az árat, kitartó ember vagyok, és egy jogász haveromat is viszem, hogy ne tudjanak átbaszni) - 72 gurigát - akkor lenne esélyem az új AMD karik közül válogatni.
1) veszek egy 7850-et 73 körüli összegért, ő egyedül futna. A fogyasztása is jónak tűnik.
2) 2 7770 crossfire-ben. Megnéztem pár tesztet, és úgy tűnik CF-ben néhol a 7950-hez is felér, és egy ilyen párosítás kijön már 2-szer 35 ezer Forintból
3) szintén crossfire, de 2 6850-nel. Róluk nem találtam túl sok tesztet így nem sok infóm van.
4) 7770 körüli teljesítményű 2 db nvidia kari SLI-be.
Kb ennyi, 6950 ugye szvsz ugyanazt tudja ph teszt szerint, de a pitcairn jobb jobb fogyasztással bír, és hát csak újabb technika.
Ja a feltételek amiket teljesíteni kellene. 3d tervezőpogramok, illetve Battlefield 3 full hd ultrán vagy maxon, itt nyilván a legtöbb fps-t produkáló koncepció a nyerő. Kb ennyi.
7850
Vagy
7770 CF elég tetszetösen hangzik föleg hogy eleve nem gyenge kártya
Amugy 5850 es dolgot ha nem emlited meg akor biztos nem is lene esély "vitára"
szóval mindegy honana a pénz:p
de ez a 7770 cf ténleg tetszik (mivel eleve a 7770 es is nagyon tetszik nekem)
A 7770-ből fognak kiadni egy új változatot ami 1 ghz helyett 1,1ghz-en jár. Ez kb. 6870!-nek a teljesítményével bír, ebből vegyél kettőt, de figyelj arra is, hogy a lapod 2x16 pci-e sávot biztosítson, mivel 2x8 sávon már nem használnád ki a kártyát.
Itt egy PH cikk az új kariról: [link]
Valószínü hogy az drágább lesz de megéri biztos megéri ha nem sokkal
Hmm egész jónak hangzik. Nem tudom ez a cf nálam menne e, egy CM elite 370 házam van ASRock p67 extreme 4 lappal, i5 2500k-val. Mindezt egy corsair vx450 psu viszi, ez a táp elbírná a cf rendszert? Meg ugye alsótápos, befér a fentibe 2 db 2 slotos vga?
Valamint bejött a képbe a gtx 570 is, szerintetek az 570 vagy a 7850 a jobb? Egyik fogyasztásban jó, másik meg több kraftot tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!