Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek melyik felállás...

Szerintetek melyik felállás adná a legkevesebb pénzért a legnagyobb grafikai teljesítményt, melyik éri meg a legjobban?

Figyelt kérdés

A régi hd 5850-em meghalt, és ha sikerülne kierőszakolnom, hogy visszaadják a vételárat (itt szeretném kijelenteni, hogy ne legyen arról vita mekkora esélyem van visszakapni az árat, kitartó ember vagyok, és egy jogász haveromat is viszem, hogy ne tudjanak átbaszni) - 72 gurigát - akkor lenne esélyem az új AMD karik közül válogatni.

1) veszek egy 7850-et 73 körüli összegért, ő egyedül futna. A fogyasztása is jónak tűnik.

2) 2 7770 crossfire-ben. Megnéztem pár tesztet, és úgy tűnik CF-ben néhol a 7950-hez is felér, és egy ilyen párosítás kijön már 2-szer 35 ezer Forintból

3) szintén crossfire, de 2 6850-nel. Róluk nem találtam túl sok tesztet így nem sok infóm van.

4) 7770 körüli teljesítményű 2 db nvidia kari SLI-be.

Kb ennyi, 6950 ugye szvsz ugyanazt tudja ph teszt szerint, de a pitcairn jobb jobb fogyasztással bír, és hát csak újabb technika.

Ja a feltételek amiket teljesíteni kellene. 3d tervezőpogramok, illetve Battlefield 3 full hd ultrán vagy maxon, itt nyilván a legtöbb fps-t produkáló koncepció a nyerő. Kb ennyi.

2012. jún. 5. 22:15
 1/5 anonim ***** válasza:

7850

Vagy

7770 CF elég tetszetösen hangzik föleg hogy eleve nem gyenge kártya

2012. jún. 5. 23:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Amugy 5850 es dolgot ha nem emlited meg akor biztos nem is lene esély "vitára"

szóval mindegy honana a pénz:p

de ez a 7770 cf ténleg tetszik (mivel eleve a 7770 es is nagyon tetszik nekem)

2012. jún. 5. 23:15
 3/5 anonim ***** válasza:

A 7770-ből fognak kiadni egy új változatot ami 1 ghz helyett 1,1ghz-en jár. Ez kb. 6870!-nek a teljesítményével bír, ebből vegyél kettőt, de figyelj arra is, hogy a lapod 2x16 pci-e sávot biztosítson, mivel 2x8 sávon már nem használnád ki a kártyát.

Itt egy PH cikk az új kariról: [link]

2012. jún. 6. 17:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Valószínü hogy az drágább lesz de megéri biztos megéri ha nem sokkal

2012. jún. 6. 17:33
 5/5 A kérdező kommentje:

Hmm egész jónak hangzik. Nem tudom ez a cf nálam menne e, egy CM elite 370 házam van ASRock p67 extreme 4 lappal, i5 2500k-val. Mindezt egy corsair vx450 psu viszi, ez a táp elbírná a cf rendszert? Meg ugye alsótápos, befér a fentibe 2 db 2 slotos vga?

Valamint bejött a képbe a gtx 570 is, szerintetek az 570 vagy a 7850 a jobb? Egyik fogyasztásban jó, másik meg több kraftot tud.

2012. jún. 6. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!