Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a laptop mennyire alkalmas...

Ez a laptop mennyire alkalmas játékokra?

Figyelt kérdés
[link]
2012. jún. 5. 18:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Laptop színvonalhoz képest jó, azon a pici felbontáson elboldogul mindennel.
2012. jún. 5. 18:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Alkalmas. Elviszi a mai játékokat High-on, némelyet ULTRA-n is. Lehet szükséged lesz 8 GB Ram-ra, nekem már kezdett nem elég lenni a 4. Válassz egy hasonlót, melyik 8 GB Ramos.
2012. jún. 5. 18:35
 3/7 anonim ***** válasza:

"Lehet szükséged lesz 8 GB Ram-ra, nekem már kezdett nem elég lenni a 4."

Azt hogy csináltad? Kb. 2-3 64 bites játék létezik. A 32 bitesek meg képtelenek 2 gigánál többet használni. De egyébként a 64 bites Crysis, ami a kategóriában a legerőforrásigényesebb, se használ 2 gigánál többet.

2012. jún. 5. 18:39
 4/7 lindmayer ***** válasza:
meg van nyitva 15 oldal a böngészőben, megy a skype, a torrent meg egyébb nyalánkságok, akkor a 4 giga ram már tényleg kevés lehet, ha komolyabb játékokkal akr játszani az ember
2012. jún. 5. 18:44
 5/7 A kérdező kommentje:
és a gta 4-et olyan high-be vagy medium-ba vinné?
2012. jún. 5. 18:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Bocs az OFFért, de a 4 giga kevésre csak annyit:

Nekem laptopban CSAK ssd van, hdd nincs (jelenleg, majd odd helyén lesz később) és mivel ki van kapcsolva a virtuális memória kevés lett a 4 giga. Csak azért irom, mert van olyan eset, mikor tényleg kevés tud lenni.

2012. jún. 5. 18:55
 7/7 anonim ***** válasza:
High-n vinné.
2012. jún. 5. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!