Winchesternél mennyit jelent a sata3 a sata2 höz viszonyítva gyorsaságban?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy ssd nél van sok jelentősége mert ugye az jóval gyorsabb mint egy winchester,gondolom egy sata2 dssd is gyorsabb mint egy sata3 winchester2012. jún. 5. 16:42
11/11 anonim válasza:
Élettartamáról Panda Péterrel nem rég beszéltünk egy másik kérdésnél. 8 év használat után átlagosan elavulnak. Ezek flash memórián alapulnak és meg van szabva hányszor lehet újraírni. A rendszer nagyon meggyorsul tőle. Én nem szerettem az SSD-ket, pénzkidobásnak gondoltam őket, de most meg egyenesen szerelmes vagyok beléjük. :D
Corsair SSD-k jók, Force 3-széria nagyon, Force GT picivel jobb. Samsung 830-as SSD-i is jók. Többinél van ami igen, van ami nem. Force GT SSD-k nagyon gyorsak, havernak is olyan van 120as kiszerelésben. Windows startup >5 sec.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!