Winchesternél mennyit jelent a sata3 a sata2 höz viszonyítva gyorsaságban?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy ssd nél van sok jelentősége mert ugye az jóval gyorsabb mint egy winchester,gondolom egy sata2 dssd is gyorsabb mint egy sata3 winchester2012. jún. 5. 16:42
1/11 anonim válasza:
az attól függ, mit támogat az alaplapod, mert hiába van STAT3-as cuccod, ha a lapod meg SATA2-es.
2/11 A kérdező kommentje:
az alaplapomon van sata2 és sata3 is
2012. jún. 5. 16:55
3/11 anonim válasza:
Akkor meg értelemszerűen mindegyiknél a SATA3-as a gyorsabb. Mondjuk a HDD nem használja ki a SATA3 sebességét, ezért lehet gyorsabb egy SATA2-es SSD...
4/11 anonim válasza:
SATA2 átviteli sebesség 3 Gigabit/másodperc
Sata3 átviteli sebesség 6 Gigabit/másodperc
5/11 A kérdező kommentje:
tudom a számbeli külömbségeket csak hogy winchester és winchester között észre lehet e venni a külömbséget úgy mint winchester meg ssd között
2012. jún. 5. 17:04
7/11 anonim válasza:
még az SSD-k is csak kicsivel lépik túl a sata2 sebességét, tehát vinyóknál egyáltalán semmi változást nem fogsz tapasztalni.
8/11 Panda Péter válasza:
elég kevés olyan gyors HDD van a piacon, aminek nem elég a SATA2 által nyújtott sebesség, így az esetek döntő többségében semmit nem nyersz a gyorsabb csatlakozóval.
amúgy azok a vinyók, amik túllépik a SATA2 sebességét, se lépik túl nagyon sokkal szóval ott sem nagy veszteség, ha csak SATA2 sebességen fut az eszkösz.
9/11 A kérdező kommentje:
Az ssd-k isten igazán akkor a betöltések terén jobbak mint a winchesterek?Mert isten igazán az nem zavar ha a windows 40másodperc alatt áll fel,és nem 17 másodperc alatt?Nézegettem a 60GB ssd ket huszon párezer forintok,csak kicsinylem a 60GB-t és a 120GB sek már harmincezer felett vannak.Az ssd-k nek milyen a megbízhatósága életartam ilyesmi,mert van mikor nagyon sokat megy a gépem.
2012. jún. 5. 18:36
10/11 A kérdező kommentje:
És milyen márkát érdemes venni,néztem:Adata,OCZ,Corsair,kingmax meg ezeket nézegettem
2012. jún. 5. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!