Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hova vigyem mit csináljak vele?

Hova vigyem mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Vettem egy hardverapron egy 7850 használtam garanciás stb és játékokba full hd-én eléri a 120 fokot is elvittem egy barátomhoz azt mondta a vga 5900mhz-én fut nem tudom ez mit jelent azt mondta ő nem állít semmit a biosban mert garancia ugrik inkább vissza adta most mit tegyek?

a vga 56ezer volt

2012. jún. 4. 22:40
 1/2 anonim ***** válasza:
A gari akkor ugrik ha feszültséget emelsz, ha 5900Mhz-en volt szerintem már nem volt rajta gari.
2012. jún. 4. 22:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Nézd meg, hogy a gyártó milyen értéket adott meg gyári adatként, bár van egy olyan sejtésem, hogy nem 5900-t, ez nagyon durva tuning - nem szabad úgy hagyni a kártyát. A gari valószínűleg ugrott, szóval továbbadni ne nagyon akard már a kártyát.

Első lehetőség, hogy simán visszaveszed egy alacsonyabb feszültségre, valószínűleg alacsonyabb hőmérsékleten fog futni.

A második lehetőség egy normális hűtő, ha már úgyis húzva van a kártya - szerintem az előző tulaj sem hagyta 120 C°-n futni a VGA-t, csak azt talán eladás előtt leszedhette róla.

2012. jún. 4. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!